Angi søkeord

Annonse:

Kreft

Alt om lungekreft
31 oktober, 2017 Kreft

Alt om lungekreft

Lungekreft er en av de vanligste kreftformene, og sykdommen rammer et stort antall svensker hvert år. I denne artikkelen forteller vi deg mer om årsaker, behandling og ny forskning som gir håp til dem som er rammet av lungekreft.

Alt om brystkreft
1 juni, 2017 Kreft

Alt om brystkreft

Omkring 30 prosent av all kreft hos kvinner er brystkreft, og omtrent 8000 kvinner får sykdommen hvert år i Sverige. Brystkreft er den vanligste formen for kreft hos kvinner. Her kan du lese om de tegnene du skal være oppmerksom på, hvor du skal henvende deg hvis du har mistanke om brystkreft, og hva du som pårørende kan tenke på.

Kreft – en sykdom som påvirker alle
19 januar, 2015 Kreft

Kreft – en sykdom som påvirker alle

Kreft er en sykdom som på en eller annen måte påvirker oss alle. Over 29 000 nordmenn fikk kreft i 2011. Men sjansen for helbredelse har økt de siste tiårene takket være nye behandlingsmåter og økt kunnskap. Ved kreft er det ekstra viktig å få i seg riktig næring. Kosttilskudd kan her være til god hjelp. 

Annonse:
Kreft i leveren (Hepatocellulær cancer)
24 oktober, 2014 Kreft

Kreft i leveren (Hepatocellulær cancer)

Kreft i leveren er en sjelden kreftform. Derimot er det vanlig at annen kreft sprer seg til leveren. Da dannes det dattertumorer, såkalte metastaser. Symptomene på leverkreft er ofte uklare. Sykdommen oppdages derfor ofte for sent. 

Hjernesvulst
24 oktober, 2014 Kreft

Hjernesvulst

Om du har en hjernesvulst, eller hjernetumor, innebærer det at du har en form for kreft i hjernen. Tumoren kan enten være god- eller ondartet. Avhengig av hva slags tumor det dreier seg om, finnes det ulike muligheter for å bli frisk igjen.

Strupekreft
24 oktober, 2014 Kreft

Strupekreft

Kreft i strupen er et resultat av celleforandringer i strupehodet (larynx). Det er en uvanlig form for kreft, og kan ofte helbredes. Hele 80 % av de som får strupekreft er menn.

Annonse: