Angi søkeord

Annonse:

Søvn og stress

Kronisk tretthetssyndrom (ME/CFS)
24 september, 2020 Søvn og stress

Kronisk tretthetssyndrom (ME/CFS)

Forestill deg at du konstant er trett eller utmattet, men ikke blir friskere selv om du sover en hel natt. Det er virkeligheten for tusenvis av svensker som er rammet av den nevrologiske sykdommen kronisk tretthetssyndrom (ME/CFS).

Nå kan du slutte å snorke!
31 august, 2022 Søvn og stress

Nå kan du slutte å snorke!

Snorking er et vanlig problemer som kan påvirke både søvnkvalitet, helse og relasjoner. Det finnes heldigvis hjelpemidler som kan lindre forskjellige former for snorking.

Hva er stress?
29 desember, 2014 Søvn og stress

Hva er stress?

I dagens samfunn snakkes det nesten daglig om stress i ulike sammenhenger. Folk som lider av stress, personer som «går i veggen» eller blir utbrent, stress i arbeidslivet og stressrelaterte sykdommer, samt relaterte kostnader for arbeidsgivere og samfunnet generelt. 

Annonse:
En god natts søvn – noen tips
15 desember, 2014 Søvn og stress

En god natts søvn – noen tips

Mange har problemer med å få til de gode søvnrutinene som betyr så mye for oss mennesker. Det er viktig for helsa at vi får den søvnen vi trenger. Her får du noen tips som gjør at du slipper å ligge søvnløs om natten.

Hva skjer i kroppen ved stress?
24 november, 2014 Søvn og stress

Hva skjer i kroppen ved stress?

Den tidlige stressforskningen fokuserte nesten bare på den akutte stressreaksjonen og ble i høy grad basert på dyrestudier. I dag har stressforskningen kommet lenger og fokuserer mer på menneskers reaksjoner på kronisk og langvarig stress.

Hva er søvn?
23 oktober, 2014 Søvn og stress

Hva er søvn?

Vårt syn på søvn har forandret seg og det har også søvnvanene våre. Vi har møtt søvnforskeren Torbjörn Åkerstedt som forteller hva søvn egentlig er, hva som defineres som god søvn og hvordan du kan sove bedre.

Annonse: